skip to Main Content

KLANTENSERVICE

HET CURSUSAANBOD

Het digitale cursusprogramma Overwin Spreekangst kost € 49,95 inclusief BTW. Het cursusprogramma bestaat uit:

  1. Compleet cursuspakket bestaande uit 90 pagina’s cursusmateriaal met theorie en oefeningen om binnen 21 dagen uw spreekangst te overwinnen. Het cursusmateriaal wordt geleverd in PDF formaat en is geïllustreerd door striptekenaar Roger Klaassen. Bekijk hier een aantal pagina’s uit het cursusprogramma.
  2. 21 MP3 audiobestanden. Hiermee kunt u de 21 daagse cursus bijvoorbeeld tijdens het autorijden beluisteren. Ook is het bij bepaalde (ontspannings)oefeningen prettiger om ze te beluisteren dan ze te lezen. De cursus is ingesproken door Martijn Warnas. Deze is onder andere bekend van Teleac, Malmberg, RTV Noord-Holland en Podplaza. Beluister hier een fragment uit de cursus.

HET OVERWINNEN VAN SPREEKANGST

In principe kan iedereen zijn of haar spreekangst overwinnen. Als u echter in zware mate lijdt aan spreekangst of als u lijdt aan meerdere fobieën, raadpleeg dan eerst uw arts voordat u met mijn programma van start gaat. Als u meer wilt weten over de mate van uw spreekangst en hoe u spreekangst kunt overwinnen, doe dan hier de test.

Veel mensen hadden al baat bij het cursusprogramma Overwin Spreekangst. Een aantal reacties van lezers vindt u hier. Als u ook uw mening over Overwin Spreekangst wilt delen, stuur me dan een email.
Overwin Spreekangst is gebaseerd op een unieke combinatie van ontspanningsoefeningen, technieken uit de psychotherapie en inzichten uit de neurologie. Juist de combinatie van deze technieken maakt de methode krachtiger dan de traditionele aanpak. Lees hier meer over de gebruikte technieken.
Onder deze link vindt u 7 tips voor een speech, presentatie of toespraak zonder angst
Overwin-spreekangst is onderdeel van Bureau Spraakwater, een trainingsbureau dat mensen helpt bij spreken in het openbaar, overtuigingskracht en meer. Bureau Spraakwater coacht, traint en helpt mensen met spreekangst. Kijk op Bureau Spraakwater voor meer informatie.
Experts zijn het er over eens dat spreekangst en andere (sociale) fobieën goed behandelbaar zijn met cognitieve herstructurering, imaginaire exposure en visualisatie. Deze technieken uit de gedragstherapie en de cognitieve therapie (twee hoofdstromingen binnen de psychotherapie) vormen de basis van Overwin Spreekangst. Lees hier meer over de mening van experts.
Hier vindt u een verzameling links over spreekangst en gerelateerde onderwerpen.
In het cursusprogramma is het gebruik van jargon zoveel mogelijk vermeden. Als u toch op zoek bent naar de exacte betekenis van termen of begrippen, kijk dan in de verklarende woordenlijst.

BESTELLING, BETALING EN LEVERING

Als u het cursusprogramma Overwin Spreekangst wilt bestellen, klik dan op het winkelmandje en volg de instructies voor bestelling en betaling. Direct na uw bestelling ontvangt u een link waar u het cursusprogramma direct kunt downloaden. De bestelling wordt afgehandeld door www.boekenbestellen.nl.
Ja, u kunt vanuit ieder land ter wereld bestellen en we leveren ook in ieder land ter wereld.
Bij de cursus Overwin Spreekangst wordt door www.boekenbestellen.nl een factuur geleverd waarop de BTW vermeld staat. Deze factuur kunt u gebruiken om de cursuskosten bij werkgever of belastingdienst te declareren.
De prijs van is € 49,95 inclusief 21% BTW
Het cursusprogramma kan worden afgerekend met iDeal, PayPal, Creditcard, Afterpay, Automatische incasso, Bankafschrijving en Mister Cash. Bestellen worden afgehandeld door www.boekenbestellen.nl.

VEILIG BESTELLEN EN BETALEN

Als u niet tevreden bent binnen 14 dagen, dan krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug. De levering van het cursusprogramma wordt gedaan door www.boekenbestellen.nl. Indien u niet tevreden bent kunt u dit binnen 14 dagen na aankoop melden bij www.boekenverkopen.nl deze zullen uw aanvraag behandelen.
Ja, uw betaling wordt veilig uitgevoerd. Overwin-spreekangst.nl maakt gebruik van de bestelservice van boekenbestellen.nl. Deze organisatie levert het e-book en handelt de betalingen af. boekenbestellen.nl is aangesloten bij thuiswinkelwaarborg en maakt gebruik van een beveiligde https verbinding.
Back To Top